HAMAROSAN!

2020-08-04 17:23
HAMAROSAN!

💥░H░A░M░A░R░O░S░A░N░!░💥
Frank J. R. Frank - A karibi fény (krimi) 💀👣🔪🔎

ℹ️Egy közkedvelt karib-tengeri szigeten vakációzó társaság egy ősi temetkezési helyszínre tett kirándulás során váratlanul idegen lények nyomaira bukkan. Vajon valóban ilyesmit találtak? Vagy hőseink egy alattomos csalás áldozataivá váltak? Ahogy telnek a napok, egyre több megmagyarázhatatlan jelenséggel szembesülnek. De tényleg hihetnek a szemüknek? Kicsoda Mr. Starr, a barátságos, rejtélyes milliomos, és vajon kinek az oldalán áll?
Eltűnő nyomok és műtárgyak, felbukkanó hullák nehezítik még tovább a vakációzók helyzetét.
E történet során Frank J. R. Frank hivatásos búvárvezető meglepetésekben gazdag, kalandos két hetének élményeiben osztozhatunk. Miközben Frank minden erejével igyekszik megérteni az eseményeket, és visszaszerezni az ellopott kincseket, történik még valami rendkívül meglepő...
A regény valós búvárélmények és a szárnyaló képzelet meghatározatlan arányú keverékén alapul, varázslatos vízalatti környezetben és kopár, szinte marsbéli tájon bontakozik ki a váratlan végkifejletig. Frank elbeszélésének színeit és fordulatait a szerző saját fényképei és grafikái teszik még látványosabbá.

E-könyvben először itt lesz kapható 999 Ft-ért
🛒https://www.artetenebrarum.hu/termek/a-karibi-feny

Puhakötéses nyomtatott könyvben itt lesz kapható:
🛒[link hamarosan]

Keménykötéses nyomtatott könyvben itt lesz kapható:
🛒[link hamarosan]

Vászonykötéses nyomtatott könyvben itt lesz kapható:
🛒[link hamarosan]

GooglePlay-en itt lesz elérhető:
🛒https://play.google.com/store/books/details?id=hCP1DwAAQBAJ


2020-08-04 17:23