MEGJELENT!

2018-12-04 18:48
MEGJELENT!

Gabriel Wolf & David Adamovsky – Túl a valóságon („A halhatatlanság hullámhosszán” sci-fi sorozat második rész)

A borítón látható olajfestmény Szücs Judit munkája.

Fülszöveg: 
Érezted már, hogy figyelnek? Tartottál-e attól, hogy semmit sem csinálsz jól, és ezt mások mindig észreveszik? Hitted-e már emiatt, hogy paranoiás vagy? 
De mi van akkor, ha valójában te vagy az egyetlen normális ember a világon, és ezért figyelnek? Mert kilógsz a sorból. Milyen sorból? Hát a manipuláltak sorából. 
Az amerikai kormány már régóta rádióhullámokkal befolyásolja a lakosság tudatalattiját. Az emberek közel egy évszázada agymosásnak vannak kitéve, és emiatt teljesen másnak látják a világot: szebbnek, gazdagabbnak, ahol van értelme élni, dolgozni, és akár még hinni is. 
Kár, hogy a Bibliát is csak az amerikai állam találta ki a hatvanas években. A több ezer éves ezzel kapcsolatos történelem is csak az agymosás része. Az emberek pedig már nem látják a fától az erdőt, na meg a születésükkor arcüregükbe csavarozott kivetítőtől sem, ami folyamatosan fals képet vetít eléjük. 
Mindössze csak egy maroknyi ember van a Földön, akik részben veleszületett, részben tanult képességük miatt ellenállnak az agymosásnak: 
„Rezisztenseknek” hívják őket. Tony és Julie mindketten azok. Szerencsejátékból élnek. Nem azért, mert szerencsések, hanem mert a balszerencse is csak egy kormány által kitalált fogalom, hiszen a valóságban bárki bármikor nyerhet. Tonyék tudják ezt, és ki is használják. Mások számára úgy tűnik, hogy manipulálják a valóságot, pedig valójában csak nem törődnek a hazugsággal, amiben a többiek élnek. Azáltal, hogy nem kötik őket az államilag kitalált balszerencse korlátai, állandóan nyernek. 
Van is szükségük a pénzre, mivel képességük miatt a kormány hajtóvadászatot indít ellenük. Azért akarják őket elhallgattatni… 
…mert nemcsak, hogy látják a valódi világot, de mindenki másnak is meg akarják mutatni! 
Ha sikerülne nekik, azzal lelepleznék a történelem legnagyobb összeesküvését. 
Hacsak a titokzatos Hydra előbb meg nem állítja őket… odalent, az alvilág kapujában. 
– 
Megvásárolható 399 Ft-ért: 
https://www.artetenebrarum.hu/termek/tul-a-valosagon

2018-12-04 18:48