Barion Pixel

Megjelent!

2021-01-11 10:07
Megjelent!
💥░M░E░G░J░E░L░E░N░T░!░💥

Gabriel Wolf - Lángoló sorok 🔥🖊️📜
(paranormális thriller regény sci-fi elemekkel)

ℹ️ Ismertető:
Lena Livingstone-t, a feltörekvő amerikai írónőt olvasói és kritikusai kikezdik az interneten. Amikor a trollok durván beleavatkoznak magánéletébe, és már bűncselekményig viszik a zaklatást, Lena frusztráltságában éktelen haragra gerjed, aminek meglepő következménye lesz. Az írónő rájön, hogy különleges képesség van a birtokában: Amikor dühös, lángra tudja lobbantani saját regényeit a gondolat erejével. Elkezd egymás után leszámolni provokálóival, felgyújtja a tulajdonukban lévő könyveket, egyre komolyabb tűzkárokat okozva. Hamar fejébe száll a természetfeletti hatalom, és túl messzire megy. Lenából egy ámokfutó sorozatgyilkos lesz, ám nem tudják rábizonyítani a tetteit, mivel soha nincs a helyszínen.
Lisbeth Long a gyújtogató írónő előző könyvkiadójának tulajdonosa. Long és Livingstone korábban szerzőtársak, elválaszthatatlan barátnők voltak. Lisbeth az, aki rájön az tettes kilétére, hiszen jól ismeri Lenát, és mert neki is különleges képességei vannak: eggyé tud válni az általa kitalált karakterekkel. Leghíresebb, visszatérő szereplője egy nyomozó, akinek az évek során elsajátította a logikáját. Ezért is tudja kideríteni, hogy ki áll a gyújtogatások hátterében. Később rájön, hogy gyakorlatilag bármit megtehet, amit egy regényében már megfogalmazott. Ezért ahhoz, hogy elkapja a sorozatgyilkost, elkezd olyan témákról írni, ami segíthet ebben: szuperhősökről szóló könyveket. Minden történettel új, egyre erősebb képességek birtokába kerül.
De vajon hol vannak ennek a határai? Milyen hatalomra lesz szüksége ahhoz, hogy nyomába eredjen a gyújtogatónak, és elkapja? Vagy akár le is győzze?

Egy paranormális thriller, melyben a képzelet valóra válik és a fikcióból megtörtént eset lesz.


Már kapható e-könyvben 999 Ft-ért:
🛒https://www.artetenebrarum.hu/termek/langolo-sorok

Előrendelhető
puhakötéses nyomtatott könyvben:
🛒https://www.artetenebrarum.hu/termek/langolo-sorok-softcover

keménykötéses nyomtatott könyvben:
🛒https://www.artetenebrarum.hu/termek/langolo-sorok-hardcover

vászonkötéses nyomtatott könyvben:
🛒https://www.artetenebrarum.hu/termek/langolo-sorok-dustcover
2021-01-11 10:07