Barion Pixel

Megjelent!

2021-03-02 13:31
Megjelent!
Richard Zane - T, mint Testvériség 🤝👣🔪
(történelmi akcióthriller regény)

ℹ️ Ismertető:
Howard King, a fajgyűlöletéről hírhedt amerikai acélmágnás régóta gyötrődik azon, hogy ki lehetett előző életében. Ennek megállapításához kapcsolatba lép két szélhámossal, akik valójában nem képesek hipnózis útján visszavinni őt előző életébe, kizárólag pénzének egy részétől szeretnék megfosztani. Ez legalábbis a terv. A mutatvány ugyanis – a szélhámosok megdöbbenésére – sikerül, és Howard King abban a tudatban jön el a szeánszról, hogy a világtörténelem egyik legveszedelmesebb embere született újra benne.
A mágnás ezzel bekerül egy nagy sakkjátszmába, amelyet az úgynevezett „ébredők” folytatnak emberek millióival. Ébredőknek azokat nevezik, akik újjászületve képesek előző életeikre, lélekvándorlásaikra visszaemlékezni. A múlthoz képest azonban nagy a változás: Silány emberek, tömeggyilkosok élednek újjá, méghozzá egészen új technikával.
Meggyorsultak a reinkarnációs folyamatok. A valóban nemes eszmék hordozói új, átlagos életükben már nem rendelkeznek vagyonnal és hatalommal. Helyükbe olyan szörnyetegek lépnek, akik még a felcseperedésüket sem tudják kivárni:
Egy Izraelben felakasztott náci tömeggyilkos szelleme sokáig kísért a helyszínen, és sikerül is megragadnia ebben a világban; ismét él az igazi Kékszakáll; megérkezett Drakula alvezére, s a Testvériség „jó” oldalának vezetői azt sem zárják ki, hogy gazdája is ismét a világon van.
A lelkek élő embereket szállnak meg. Az eredmény sok esetben elmeháborodottság, súlyos tudathasadás, többszemélyűség. A játszma egyre véresebb lesz. De vajon mit akarnak? Mire készülnek?

Egy valós – és fiktív – történelmi eseményekre épülő, izgalmakban és fordulatokban gazdag akcióthriller.

---------------------
Kapható e-könyvben:
🛒https://www.artetenebrarum.hu/termek/t-mint-testveriseg

Előrendelhető AKCIÓS* áron puhakötéses nyomtatott könyvben:
🛒https://www.artetenebrarum.hu/termek/t-mint-testveriseg-softcover

Előrendelhető AKCIÓS* áron keménykötéses nyomtatott könyvben:
🛒https://www.artetenebrarum.hu/termek/t-mint-testveriseg-hardcover

Előrendelhető AKCIÓS* áron vászonkötéses nyomtatott könyvben:
🛒https://www.artetenebrarum.hu/termek/t-mint-testveriseg-dustcover

*FIGYELEM! Az akciós ár csak az előrendelés időtartama alatt, 2021. márcus 5-én 14 óráig garantált! Utána a termék egy ideig teljes áron lesz kapható!


2021-03-02 13:31