Barion Pixel

Fizetési módok

1. OTP SimplePay (előre fizetés bankkártyával)
Menete:
A rendelés végén beírhatja bankkártya adatait, és máris végzett. Gyors és egyszerű. Önre nézve ez a fizetési mód ingyenes, azaz nincs átutalási, kártyahasználati díj. (Regisztrálhat is a SimplePay-re, és akkor legközelebb fizetéskor nem kell előkeresnie a bankkártyáját, elég az e-mail címét és jelszavát beírnia az OTP oldalán. Azonban a regisztráció NEM kötelező!)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Barion (előre fizetés bankkártyával)
Menete:
A rendelés végén beírhatja bankkártya adatait, és máris végzett. Gyors és egyszerű. Önre nézve ez a fizetési mód ingyenes, azaz nincs átutalási, kártyahasználati díj. (Nincs regisztrációhoz sem kötve.)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Google Pay (előre fizetés bankkártyával)
Menete:
Válassza a Barionos fizetést, és aközben választhatja ki a Google Pay fizetési opciót. Ekkor a rendelés végén beírhatja bankkártya adatait, és máris végzett. Gyors és egyszerű. Önre nézve ez a fizetési mód ingyenes, azaz nincs átutalási, kártyahasználati díj. (Nincs regisztrációhoz sem kötve.)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Előre történő banki átutalás vagy pénztári készpénzbefizetés
Menete:
Mivel háromféle (ingyenes, azonnali) bankkártyás fizetés is választható webáruházunkban, ezért ezt a fizetési módot kivettük a választható opciók közül, mivel a vevőnek pénzébe is kerül az átutalás, és néha napokba telik, amíg a pénz megérkezik hozzánk.
Ha valakinek azonban nincs bankkártyája (nem tudja igénybe venni az első három fizetési módot), és mindenképp átutalással vagy pénztári (banki vagy akár postai) készpénzbefizetéssel szeretne fizetni, az, kérjük:
- Írjon nekünk a KAPCSOLAT oldalon keresztül!
- Írja meg a szállítási és számlázási adatait a számla kiállításához és a csomag feladásához.
- Írja meg, hogy pontosan mit szeretne rendelni.
- Kérjük, hogy ilyen megrendelés esetén még aznap indítsa el az átutalást, vagy fizesse be pénztári befizetéssel a rendelés összegét, különben a rendelést semmisnek tekintjük.

FIGYELEM!
- Rendelésre érkező termékek esetében csak azután rendeljük meg Önnek a kívánt terméket, miután az átutalás összege MÁR megérkezett hozzánk!
- Hamarosan megjelenő, előrendelhető termékre csak akkor fogadunk el banki átutalást vagy pénztári készpénzbefizetést, ha a rendelés napján kifizeti a rendelés összegét!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Készpénzes fizetés nálunk NINCS, mivel személyes átvételre sincs lehetőség.
Az Impresszum oldalon kiírt vállalkozás székhelye NEM átvételi pont, és nem is üzlethelyiség! Ez egy csomagküldő vállalkozás. (Ide vonatkozó tevékenységünk: TEÁOR 479102 – Csomagküldő, internetes kiskereskedelem)