Barion Pixel

Fizetési módok

1. Barion (előre fizetés bankkártyával)
Menete:
A rendelés végén beírhatja bankkártya adatait, és máris végzett. Gyors és egyszerű. Önre nézve ez a fizetési mód ingyenes, azaz nincs átutalási, kártyahasználati díj. (Nincs regisztrációhoz sem kötve.)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. OTP SimplePay (előre fizetés bankkártyával díjbekérő alapján)

Menete:
Adja le és véglegesítése a rendelést. Pár perccel később küldünk e-mailben egy díjbekérőt. Lesz benne egy biztonságos link, amire rákattintva fizethet OTP SimplePay-jel.
A megrendelés leadásától számítva a vevőnek 2 nap áll rendelkezésére, hogy a linkre kattintva kifizesse a megrendelt termékek árát, ellenkező esetben rendelését "meghiúsult" állapotba tesszük, erről a vevőt is értesítjük, és úgy vesszük, hogy a vevő elállt a vételi szándékától.
Ez a módszer ugyanolyan díjmentes Önre nézve, csak kicsit lassabb, mint a Barion, mivel a fizetés nem a rendelés folyamán történik, hanem manuálisan küldjük a díjbekérőt utána.
Ez a fizetési opció (mivel lassabb) arra az esetre van, ha valamiért a Barion nem működne, vagy ha mindenképp OTP-n keresztül szeretne fizetni.
Amint megkapjuk a díjbekérőn szereplő összeget, küldjük a megrendelt terméket a Szállítási határidő oldalon olvasható feltételek szerint.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Előre történő banki átutalás
Menete:
Adja le és véglegesítése a rendelést. A webáruházunk által küldött automata visszaigazolásban benne lesz a bankszámlaszám, amire utalhat. Amint megkapjuk az átutalás összegét, küldjük a megrendelt terméket a Szállítási határidő oldalon olvasható feltételek szerint.
A megrendelés leadásától számítva a vevőnek 2 nap áll rendelkezésére, hogy átutalja a megrendelt termékek árát, ellenkező esetben rendelését "meghiúsult" állapotba tesszük, erről a vevőt is értesítjük, és úgy vesszük, hogy a vevő elállt a vételi szándékától.
Banki átutalásnál Önnek átutalási költséget kell fizetnie, és mivel meg kell várnunk a a pénz beérkezését, így ez a leglassabb mód. Ha lehet, válassza a Bariont!
FIGYELEM! Rendelésre érkező termékek esetében (minden esetben fel van tüntetve a termékek oldalán, ha valami nincs raktáron), a PÉNZ BEÉRKEZÉSÉTŐL indul az az idő, amennyi idő alatt be tudjuk szerezni a terméket.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Készpénzes fizetés nálunk NINCS, mivel személyes átvételre sincs lehetőség.
Az Impresszum oldalon kiírt vállalkozás székhelye NEM átvételi pont, és nem is üzlethelyiség! Ez egy csomagküldő vállalkozás. (Ide vonatkozó tevékenységünk: TEÁOR 479102 – Csomagküldő, internetes kiskereskedelem)