Gabriel Wolf

 

Gabriel Wolf (többszörös bestseller*) író, zeneszerző és grafikai tervező.
1977-ben született. Budapesten él feleségével, Nolával.
Horror, sci-fi, humoros, fantasy, thriller és romantikus műfajokban ír. Jelenleg 60 publikált írása van, ebből 8 darab regényterjedelmű.
Írásainak egy része összefügg. Ezek egy Tükörvilág nevű helyen játszódnak; párhuzamos, alternatív valóságai a miénknek. A Tükörvilágban játszódó történetek nemcsak egymással, de a valósággal is összefüggnek. Van olyan Wolf-regény, amiben a főszereplő ír egy könyvet, és az a regény a valóságban is létezik; pontosan arról szól, ahogy azt az író a történetben megálmodta. A "könyv a könyvben" összefüggések és a "vajon mennyi lehet igaz ebből?" jellegű rejtélyek szintén gyakran előfordulnak a regényeiben. Wolf időnként beleírja a történeteibe saját magát és feleségét, pozitív és negatív karakterként egyaránt. Saját bevallása szerint ezeknek a szereplőknek a megnyilvánulásait, nézeteit nem kell szó szerint érteni. Csak távoli vonatkozásban hasonlítanak rájuk.

Zenészként általa alapított együttesek: Finnugor (szimfonikus black metal), Ywolf (sötét, gótikus szimfonikus zene), Infra Black (terror EBM) és Aconitum Vulparia (dark ambient).
Több mint 30 stúdióalbumot készített ez idő alatt, és 4 külföldi kiadóval van/volt állandó szerződése. Sok országban kaphatók a lemezei a mai napig is.

*Eddig 5 könyve volt a GooglePlay-en fizetős (nem ingyenes) horrorkategóriában Top#1 helyezett, azaz bestseller.
*https://gabrielwolfblog.wordpress.com/dijak-es-elismeresek
_________________________________________
Wolf könyvei nálunk itt kaphatók:

http://artetenebrarumkiado.shopstart.hu/termekek/gabriel-wolf

Hivatalos weboldala:
https://gabrielwolfblog.wordpress.com

Facebook oldala:
https://facebook.com/GabrielWolf.iro

Twitter:
httsp://twitter.com/GabrielWolf_iro

Instagram:
https://www.instagram.com/gabrielwolf_iro