Barion Pixel

Kapcsolat

Tisztelt volt Olvasóink és Szerzőink!

Biztonsági okokból sajnos kénytelenek voltunk törölni az e-mail elérhetőségünket a weboldalról, ugyanis a minket csődbe juttató személy napi szinten él vissza az ezen az oldalon kitett nyilvános e-mail címekkel oly módon, hogy minden alkalommal új e-mail címet hoz létre, és arról zaklató, sértő, fenyegető üzeneteket küld nekünk. Mivel mindig új e-mail címekről ír, így még letiltani sem tudjuk, hogy korlátozni tudjuk ezen tevékenységében.
Ezért törölnünk kellett a kiadó hivatalos e-mail címeit a komplett, hozzátartozó fiókokkal együtt, hogy az illető, aki ellen jelenleg már bírósági büntetőeljárás van folyamatban, ne tudja folytatni a kiadó kéretlen zaklatását és fenyegetését.
A weboldal részben egyelőre azért is marad fenn archív jelleggel, hogy a bíróság számára bizonyítékul szolgáljon arra nézve, hogy milyen kiadót rágalmazott, zaklatott eddig a szóban forgó illető, és hogy a kiadói weboldalunk nem tartalmazott semmi olyat, ami rágalmazásra, támadásra adott volna okot.

Habár az e-mail címeinket törölnünk kellett saját védelmünk érdekében, ezennel kijelentjük, hogy:
- Minden a kiadó bezárása előtti megrendelést teljesítettünk. Nincsenek elmaradásaink vagy tartozásaink a korábbi vevőink felé.
- Minden szerzőnkkel a kiadó bezárása miatt automatikusan felbomlott a kiadói szerződésünk, mint ahogy ez minden kiadói szerződésünkben is benne volt („a kiadó csődbe jutása esetén a szerzői mű minden felhasználási joga automatikusan visszaszáll a szerzőre). Tehát velük sincs innentől kezdve feltétlenül megbeszélendő ügyünk. Továbbá azért sincs, mert még a szerzői jogdíjakat (amennyiben a szerző önálló kötetet adatott ki velünk) is már minden szerzőnek kifizettük, akik az ehhez (adózáshoz és könyveléshez) szükséges papírokat kitöltve visszaküldték. Tehát a szerzőinkkel sincs semmilyen lezáratlan ügyünk. Nincs aktív szerződésünk senkivel, és tartozásaink sincsenek feléjük.

A hatóságoknak sincs szüksége e-mail elérhetőségre a kiadót illetően, mivel ők vagy ügyfélkapun szokták keresni a kiadó tulajdonosát, vagy postai, hivatalos levélben.

Amennyiben azonban egy volt szerzőnknek vagy vásárlónknak mégis fontos közlendője lenne felénk:
1. Kérjük, hogy a kiadó
Impresszum oldalán található hivatalos telefonszámára küldjenek egy SMS-t, amiben megírják az e-mail címüket. Mi azt a telefont a saját lelki békénk, nyugalmunk érdekében (melyekhez jogunk van) és a zaklató hívások elkerülése érdekében naponta csak egyszer fogunk bekapcsolni, és ellenőrizni, hogy jött-e rá SMS. Amennyiben volt vásárló vagy szerző keres minket az e-mail címének megadásával, akkor fel fogjuk venni vele a kapcsolatot egy ideiglenes e-mail címről, amely e-mail cím a téma írásban történő megbeszélése után szintén törlésre kerül.
1.1. Kizárólag volt vásárlóinknak és szerzőinknek válaszolunk (és természetesen a hatóságoknak) ismeretlen magánszemélyeknek azonban (a folyamatban lévő zaklatás miatt) nem.
2. Postán is küldhet nekünk bárki az
Impresszum oldalon található székhelyünkre levelet. Azonban ezzel kapcsolatban is fennáll:
2.1. Postai levelet kizárólag volt vásárlóktól, volt szerzőktől és hatáságoktól veszünk át, ismeretlen magánszemélyektől nem.