Barion Pixel

Szállítási módok

E-könyvek:

Arra az e-mail címre küldjük csatolva a fájlt, ahonnan a rendelést leadja.
Ha más e-mail címre kéri, azt kérjük, rendelés leadásakor a "Megjegyzés" rovatban jelezze!

Hangoskönyvek:

A megrendelés automatikus visszaigazolása után elküldjük e-mailben a letöltő linket, ami onnantól 24 órán keresztül lesz elérhető.

Nyomtatott könyvekhez választható:

- GLS futár házhoz
Bankkártyás előrefizetéssel

Értékbiztosított, interneten nyomon követhető csomag házhoz szállítással. A futár telefonon hívja a címzettet kézbesítés előtt, hogy egyeztessen vele arról, hogy otthon van-e, és át tudja-e venni a csomagot.
Utánvéttel
A feltételek ugyanazok, mint a fent említettekben, de fizetni a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával átvételkor.
FIGYELEM! UTÁNVÉTTEL új vásárlóknak MAXIMUM 1 db könyvet küldünk.
Korlátlan mennyiségű könyvet kizárólag rendszeres vásárlóinknak* adunk fel utánvéttel.


- Magyar Posta "Postán maradó", Csomagautomata és PostaPontra történő küldés:
Ha a küldeményt a fenti három mód valamelyikével kéri, abban az esetben a rendelés folyamán kiválasztható a kívánt Csomagautomata, postahivatal vagy PostaPont.

- FoxPost (LEGOLCSÓBB!)
Automatára előrefizetéssel
Ajánlott, értékbiztosított, interneten nyomon követhető (ragszámmal rendelkező) csomag Foxpost automatához szállítva. Automatára történő szállításnál kiválasztható a rendelés folyamán a kívánt átvevőhely. Amikor megérkezik az automatába a küldemény, a FoxPost erről SMS-ben tájékoztatja a címzettet, és kap egy kódot, amivel a helyszínen ki tudja nyitni a megfelelő rekesz ajtaját.
Házhoz szállítás előrefizetéssel vagy utánvéttel
Ajánlott, értékbiztosított, interneten nyomon követhető (ragszámmal rendelkező) csomag házhoz szállítva. A futár telefonon hívja a címzettet kézbesítés előtt, hogy egyeztessen vele arról, hogy otthon van-e, és át tudja-e venni a csomagot. Utánvét esetén a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával fizetni átvételkor.
FIGYELEM! UTÁNVÉTTEL új vásárlóknak MAXIMUM 1 db könyvet küldünk.
Korlátlan mennyiségű könyvet kizárólag rendszeres vásárlóinknak* adunk fel utánvéttel.


*Rendszeres vásárló jelentése: Azok az ügyfeleink, akik már legalább három sikeres, külön rendelést adtak le hozzánk nyomtatott könyvekre, úgy hogy azokat sikeresen kifizették, és át is vették a küldeményeket.

FOXPOST Csomagautomata


- Személyes átvétel NINCS! Az Impresszum oldalon kiírt vállalkozás székhelye NEM átvételi pont és nem is üzlethelyiség! Ez egy csomagküldő vállalkozás! (Ide vonatkozó tevékenységünk: TEÁOR 479102 – Csomagküldő, internetes kiskereskedelem.)

- KÜLFÖLDI megrendelés esetén:
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a webáruházunkban feltüntetett szállítási módok és díjak CSAK magyarországi lakcímekre értendőek! Külföldi vásárlóink, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot, mielőtt rendelést adnának le! Igyekszünk minél hamarabb válaszolni, és megmondani, hogy mennyi lenne az adott csomag feladási díja.