Barion Pixel

Szállítási módok

E-könyvek:

Arra az e-mail címre küldjük csatolva a fájlt, ahonnan a rendelést leadja.
Ha más e-mail címre kéri, azt kérjük, rendelés leadásakor a "Megjegyzés" rovatban jelezze!

Hangoskönyvek:

A megrendelés automatikus visszaigazolása után elküldjük e-mailben a letöltő linket, ami onnantól 24 órán keresztül lesz elérhető.

Nyomtatott könyvekhez választható:

- GLS futár:
Értékbiztosított, interneten nyomon követhető csomag házhoz szállítással. A futár telefonon hívja a címzettet kézbesítés előtt, hogy egyeztessen vele arról, hogy otthon van-e, és át tudja-e venni a csomagot.
(Jelenleg ez az egyetlen házhoz szállítási opció van nálunk.)

- Magyar Posta "Postán maradó", Csomagautomata és PostaPontra történő küldés:
Ha a küldeményt a fenti három mód valamelyikével kéri, abban az esetben a rendelés folyamán kiválasztható a kívánt Csomagautomata, postahivatal vagy PostaPont.

- FOXPOST: (LEGOLCSÓBB!)
Ajánlott, értékbiztosított, interneten nyomon követhető (ragszámmal rendelkező) csomag Foxpost automatához szállítva. Automatára történő szállításnál kiválasztható a rendelés folyamán a kívánt átvevőhely. Amikor megérkezik az automatába a küldemény, a FoxPost erről SMS-ben tájékoztatja a címzettet, és kap egy kódot, amivel a helyszínen ki tudja nyitni a megfelelő rekesz ajtaját.

FOXPOST Csomagautomata


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Személyes átvétel NINCS! Az Impresszum oldalon kiírt vállalkozás székhelye NEM átvételi pont és nem is üzlethelyiség! Ez egy csomagküldő vállalkozás! (Ide vonatkozó tevékenységünk: TEÁOR 479102 – Csomagküldő, internetes kiskereskedelem.)