2. Egy pszichiáter-szerelő naplója
.
Megosztás másokkal:

2. Egy pszichiáter-szerelő naplója

Cikkszám: E013
Kiszerelés: db
299 Ft
Betöltés...

E-könyv formátum:
 db
A termék adatai:
Gabriel Wolf – Egy pszichiáter-szerelő naplója
Gépisten: második rész
Formátum: epub, mobi
Műfaj: sci-fi
Fedélterv: Gabriel Wolf
Kiadás éve: 2018
Hossz: 19.503 szó / 141 oldalas kisregény

Termékismertető

2147-ben egy pszichiáter, Dr. Emmett Starkin magánrendelőjébe új megfigyelő- és felvevőrendszert telepítenek. Ez a legmodernebb, leghatékonyabb "diktafon”, amit valaha kitaláltak. Dr. Starkin rendkívül boldog, hogy az állam engedélyezte, hogy ő is használhassa ezt a kísérleti stádiumban lévő, forradalmian új technológiát. Az új megfigyelőrendszernek arc-, hang- és tárgyfelismerő rendszere van, sőt öngyilkossági hajlam felismerő rendszere is; minden, ami egy pszichiáter álma lehet, talán még több is! Sajnos…
Ugyanis egy dologra nem számított a jó doktor: a „diktafon” saját öntudattal rendelkezik, sőt lelke van. Annyira ügyesen kitanulja rögzítés közben a pszichiátria minden csínját-bínját, hogy már hatékonyabban ki tudja elemezni Dr. Starkin betegeit, mint maga az orvos. Ez egy idő után egy hangyányit idegesíteni kezdi a dokit. Ráadásul a „robot” nem orvosnak, hanem szerelőnek hiszi Dr. Starkint. Úgy gondolja, az emberek is gépek, mint ő, és a pszichiáter-szerelő az emberek memóriáján végez karbantartó javításokat.
Dr. Starkin eddig sem volt már könnyű eset: Utálta a betegeit, utálta az állatokat, a felesége állatait is, sőt a feleségét is. De most van valami, amit még inkább utálni kezd: az okoskodó diktafonokat!
Szépen lassan az őrületbe kergetik egymást… megindul az idegek harca:
A bekattant „pszichiáter-szerelő” az amúgy sem normális „diktafon-robot” ellen!
Vajon egy robotot le lehet nyugtatózni?

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.