A halhatatlanság hullámhosszán / 1-3. teljes regény
.
Megosztás másokkal:

A halhatatlanság hullámhosszán / 1-3. teljes regény

Cikkszám: E059
Kiszerelés: db
Értékelések átlaga:5/5 (1 db)
999 Ft
Betöltés...

E-könyv formátum:
 db
A termék adatai: Gabriel Wolf – A halhatatlanság hullámhosszán
Formátum: epub, mobi
Műfaj: sci-fi
Fedélterv: Gabriel Wolf
Kiadás éve: 2019
Hossz: 79.633 szó / 580 oldal

Termékismertető

Az amerikai kormány már régóta rádióhullámokkal befolyásolja a lakosság tudatalattiját. Az emberek közel egy évszázada agymosásnak vannak kitéve, és emiatt teljesen másnak látják a világot: szebbnek, gazdagabbnak, ahol van értelme élni, dolgozni, és akár még hinni is.
Kár, hogy a Bibliát is csak az amerikai állam találta ki a hatvanas években. A több ezer éves ezzel kapcsolatos történelem is csak az agymosás része. Az emberek pedig már nem látják a fától az erdőt, na meg a születésükkor arcüregükbe csavarozott kivetítőtől sem, ami folyamatosan fals képet vetít eléjük.
Mindössze csak egy maroknyi ember van a Földön, akik részben veleszületett, részben tanult képességük miatt ellenállnak az agymosásnak:
„Rezisztenseknek” hívják őket. Tony és Julie mindketten azok. Szerencsejátékból élnek. Nem azért, mert szerencsések, hanem mert a balszerencse is csak egy kormány által kitalált fogalom, hiszen a valóságban bárki bármikor nyerhet. Tonyék tudják ezt, és ki is használják. Mások számára úgy tűnik, hogy manipulálják a valóságot, pedig valójában csak nem törődnek a hazugsággal, amiben a többiek élnek. Azáltal, hogy nem kötik őket az államilag kitalált balszerencse korlátai, állandóan nyernek.
Van is szükségük a pénzre, mivel képességük miatt a kormány hajtóvadászatot indít ellenük. Azért akarják őket elhallgattatni...
...mert nemcsak, hogy látják a valódi világot, de mindenki másnak is meg akarják mutatni!
Vajon a rezisztensek segítségére lesz-e Cortex, a koponyaálarcos hacker, vagy valójában ellenük dolgozik? Továbbá mire számíthatnak dr. Wolftól, a visszavonult pszichiátertől, aki állítólag látja a jövőt?
Ha Tonyék sikerrel járnának, leleplezhetnék a történelem legnagyobb összeesküvését.
Hacsak a titokzatos Hydra előbb meg nem állítja őket... odalent, az alvilág kapujában.

Termék értékelés és véleményezés

2019. 03. 01. 18:35
Nem csalódtam. Wolfnak eddig is minden könyve nagyon tetszett! Ez viszont még a korábbiakat is felülmúlta!
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.