Barion Pixel
Frank J. R. Frank: A karibi fény (avagy Ockham borotvája)
.
Megosztás másokkal:

Frank J. R. Frank: A karibi fény (avagy Ockham borotvája)

Cikkszám: PK033
Kiszerelés: db
Súly: 0.33 kg
A termék adatai:
Nyomtatott könyv
Formátum: puhakötéses
Műfaj: krimi (fényképekkel illusztrált)*
Fedélterv: Arte Tenebrarum Könyvkiadó
Kiadás éve: 2020
Hossz: 250 oldalas regény

Termékismertető

Egy közkedvelt karib-tengeri szigeten vakációzó társaság egy ősi temetkezési helyszínre tett kirándulás során váratlanul idegen lények nyomaira bukkan. Vajon valóban ilyesmit találtak? Vagy hőseink egy alattomos csalás áldozataivá váltak? Ahogy telnek a napok, egyre több megmagyarázhatatlan jelenséggel szembesülnek. De tényleg hihetnek a szemüknek? Kicsoda Mr. Starr, a barátságos, rejtélyes milliomos, és vajon kinek az oldalán áll?
Eltűnő nyomok és műtárgyak, felbukkanó hullák nehezítik még tovább a vakációzók helyzetét.
E történet során Frank J. R. Frank hivatásos búvárvezető meglepetésekben gazdag, kalandos két hetének élményeiben osztozhatunk. Miközben Frank minden erejével igyekszik megérteni az eseményeket, és visszaszerezni az ellopott kincseket, történik még valami rendkívül meglepő...
A regény valós búvárélmények és a szárnyaló képzelet meghatározatlan arányú keverékén alapul, varázslatos vízalatti környezetben és kopár, szinte marsbéli tájon bontakozik ki a váratlan végkifejletig. Frank elbeszélésének színeit és fordulatait a szerző saját fényképei és grafikái teszik még látványosabbá.


_____________________________________
*Mivel ez egy illusztrált kiadvány, ezért színes belívvel rendelkezik. Ennek magasabb a gyártási költsége, ezért nekünk is magasabb áron kell adnunk a többi, hasonló terjedelmű kiadványunkhoz képest.