Barion Pixel
Valami betegesen más X/5. rész
.
Megosztás másokkal:

Valami betegesen más X/5. rész

Cikkszám: E071
Kiszerelés: db
399 Ft
Betöltés...

E-könyv formátum:
 db
A termék adatai: E-könyv
Formátum: epub, mobi
Írta: Gabriel Wolf
Cím: A Merénylő
Műfaj: humor, thrillerparódia, szatíra, abszurd
Fedélterv: Gabriel Wolf
Kiadás éve: 2020
Hossz: 18.194 szó / 134 oldalas kisregény

Termékismertető

Gabriel Wolf nagy sikerű sorozatának első négy epizódja egy kötetben, 2018-ban jelent meg regényterjedelemben. Az abszurd humorban gazdag történet most két évvel később végre folytatódik!

A Merénylő („Valami betegesen más” thrillerparódia sorozat ötödik rész)

Annyira jól lő már, hogy emberekre lő! Ő képes rá! Azokat a legnehezebb ugyanis eltrafálni, mert hajlamosak elugrani a kis szemetek! Az emberek valamiért érthetetlen okokból nem szeretnek meghalni, és megugranak, ha vaktában lődöz rájuk valaki! De a Merénylő nem valaki. Ő egy senki. Csak egy hang a misztikus távolban! A harag hangja, a bosszú hangja! (Azért csak távolról magyaráz, mert túl gyáva előjönni.) Igaz, hogy gyáva, de egyébként olyan precíz, hogy őelőle nem lehet elugrani! Letartóztatni sem merte még senki. Megbízásból, pénzért öl, mert annyira azért mégsem őrült, hogy ne keresse degeszre magát ezzel az egész hobbival! Annyira gonosz, hogy már pénzéhes is! Izzadva, gonosz tekintettel, koncentrálva lő...!
Mert ő...
A Merénylő!
Aki nem ismeri a félelmet!
Egy ember, akinek nincs vesztenivalója! (Igazából mindenkinek van, és ez marhaság, de azért mindig nagyon jól hangzik, ha ilyenekkel dobálózunk!)

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.