Barion Pixel
Ian Pole: A Pribék
.
Megosztás másokkal:

Ian Pole: A Pribék

Cikkszám: PK034
Kiszerelés: db
Súly: 0.33 kg
2 999 Ft   2 499 Ft
 db
A termék adatai: RAKTÁRON

Nyomtatott könyv
Formátum: puhakötéses
Műfaj: urban fantasy, horror
Fedélterv: Kiss Viktória
Kiadás éve: 2020
Hossz: 250 oldalas regény

Termékismertető

A Pribék („Oldások és kötések” trilógia első kötet)

Noctatur nagyúr egy több mint ezeréves vámpír családfő. Kegyetlenségéről a leghíresebb, és arról, hogy ha valakivel vagy valakikkel problémája akad, odaküldi „pribékjét”, Paul Bejourant, hogy árnyköpenybe öltözve, valódi arcát árnymaszk mögé rejtve, katonaként, bérgyilkosként leszámoljon a célszeméllyel. Habár a Pribék halandó, mégis emberfeletti képességei vannak. Olyan dolgok rejlenek a tarsolyában, amire legtöbb ellenfele egyáltalán nem számítana: Nemcsak hogy szinte bármilyen sérülésből fel tud gyógyulni, továbbá hihetetlen fizikai erővel és gyorsasággal rendelkezik, de parancsára olyan lények sereglenek elő árnyköpenyéből, amelyek közül már egy is képes lenne bárkit ízekre szaggatni. A Pribék számára nincs lehetetlen feladat. Bárkivel megvív, és kiiktatja azt, akire Noctatur rámutat.

Aztán Pault egy nem túl szerencsés napon mégis olyan kihívással sújtja a sors, amivel kapcsolatban komoly aggályai támadnak: Noctatur parancsba adja, hogy végezzen Siggel, a hűtlenné vált pártfogoltjával. Sig a Pribék egykori társa, akit szinte testvéreként szeret. Bejouran súlyos problémával találja szembe magát. Nemcsak azért, mert számára lelkiismereti akadálya van a rábízott feladatnak, de azért is, mert Sig is legalább olyan félelmet nem ismerő, harcedzett gyilkos, mint ő. Még ha Paul lelkiismeretét félretéve meg is próbálna végezni vele, vajon sikerülhet neki egyáltalán?

Közben pedig a vámpírok többi családja és nemzetsége is folyamatos háborúban áll egymással a világuralomért. Ha a Pribék legyőzi Siget, onnantól még messze nem végzett az összes rá váró, véres, rettenetes feladattal.


Egy akciódús, rengeteg kőkemény harcot és látványos összecsapást tartalmazó, modern, napjainkban játszódó vámpírregény, horror, urban fantasy és maffiatörténet elemekkel fűszerezve.


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.