Barion Pixel
Aurora Elain: A rózsabogarak nem sírnak
Keménykötéses változat
Keménykötéses változat
Keménykötéses változat
Keménykötéses változat
.
Megosztás másokkal:

Aurora Elain: A rózsabogarak nem sírnak

Cikkszám: ATK001
Kiszerelés: db
FORMÁTUMOK:

E-könyv: epub, mobi
Hossz: 87.101 szó / 665 oldalas regény

Puhakötéses nyomtatott könyv
Hossz: 250 oldal

Keménykötéses nyomtatott könyv
Hossz: 250 oldal

Kemény-, vászonkötéses könyv védőborítóval
Hossz: 250 oldal
A termék adatai:
Műfaj: misztikus
A borítón látható rajz Aurora Elain munkája
Kiadás éve: 2020

Termékismertető

Erynnisville egy tipikus amerikai kisváros, ahol mindenki az, akinek látszik, és senki sem okoz meglepetéseket: A fiatalok önként végeznek karitatív munkát – pedig helyette a barátaikkal is lóghatnának –, az istenfélő nyugdíjasok mindezt bibliai idézetekkel és kedvességgel viszonozzák nekik – ahelyett, hogy szidnák őket a hátuk mögött –, tehát Erynnisben minden a legnagyobb rendben van. Vagy lehet, hogy csak látszólag?
A Rivers testvérek, Zackary és Sloane a tulajdonukban lévő Angyalok Könnye nevű kávézóban dolgoznak: Ha Zack épp nem ezt teszi, akkor a haverjaival, Isaackel és Noah-val egymást heccelve, verekedve múlatja az időt. Amikor húga, Loanie nem dolgozik, többnyire dr. Gavreelnél, a pszichiáterénél van, ugyanis problémákkal küzd:

A színek láttán ízeket érez. Ezt orvosa szinesztéziaként diagnosztizálja. De Sloane Rivers nem csak emiatt számít különlegesnek. Valamilyen sötét titok rejlik a múltjában, amit még a szintén a kávézóban dolgozó, titokzatos és jóképű Aiden Kelly sem képes megfejteni, pedig őt érdekli a lány sorsa, és szíve szerint talán még romantikus értelemben is közeledne hozzá.

A pszichiáter az egyetlen, aki elég elszánt ahhoz, hogy kiderítse, miért félnek a város lakói Miss Riverstől, ám rögös út vezet a megoldáshoz:

Egyik nap Zack ismeretlen feladótól fenyegető hangvételű levelet kap, melyben az áll: „A rózsabogarak nem sírnak”.

És a levél elolvasása után... kezdetét veszi a baj.