Barion Pixel
Új
Ami a csövön kifér
.
Megosztás másokkal:

Ami a csövön kifér

Cikkszám: KK029
Kiszerelés: db
Súly: 0.33 kg
5 899 Ft   5 399 Ft
 db
A termék adatai:

RENDELHETŐ
Megrendelés esetén a pénz beérkezésétől számítva 2 héten belül tudjuk postára adni.

Nyomtatott könyv
Formátum: keménykötéses
Műfaj: humor antológia
Fedélterv: Gabriel Wolf
Kiadás éve: 2020
Hossz: 250 oldal

Termékismertető

Ez a kiadvány az Arte Tenebrarum Könyvkiadó 2020 augusztusában indított humor novellapályázatának eredménye.

Az antológiában szereplő első írás – amely a kiadó szerkesztőitől megkapta a legjobb beadvány díját – ismertetője:

Buckley Brown kalandos élete valamiért sosem úgy alakul, ahogyan másoké. Születésekor például nem az édesanyját tolják tolószékben a szülőszobába, hanem az orvost.
A fiatalember élete pályakezdőként is kissé rendhagyó módon zajlik. Első munkahelyén előbb három nap pihenőt, majd végtelen szabadidőt adnak neki. Mindehhez elég egyetlen önkéntes felmondólevelet aláírnia. Az indoklás részt kihúzzák. Így: húúúúú.
Buckley-t később majdnem elrabolják az űrlények. Azért csak majdnem, mert túlságosan emberiek a fülei. Ezért úgy döntenek, hogy nem bajlódnak vele. Pedig ő még rá is kérdez, hogy legalább az aranyhalát nem rabolnák-e el, de nekik az sem kell. Arra hivatkoznak, hogy úgysem tudnák hová tenni.
Egyszer aztán egy Haranginu nevű tündér költözik be a fiatalemberhez. A mesébe illő lény életereje egy cserepes virágból származik, ami lelkiismeretes gondozás hiányában sajnos rothadásnak indult. Amíg Buckley meg nem gyógyítja a nővényt, a tündérnek legyengült állapotában nincs hová mennie. Ez odáig rendben is volna, hogy Buckley magányosan él, és nem zavarná, ha Haranginu vele maradna egy ideig. Igent mond hát a költözésre, mert még nem ismeri a tündérek idegesítő szokásait. Pedig abból sok van! A kis rosszaság szeret például fejjel lefelé lógni a csilláron, akár egy denevér, továbbá sámlin állva mérgesen nézni a főbérlőjére minden ok nélkül, vagy akár az ablakból kenyérdarabkákkal megdobálni az arra tévedő járókelőket. És ez még csak néhány példa a sok közül...


Tartalom:
Violet C. Landers - Buckley Brown
Dr. Szekszárdi Árpád - Ki ne írjon könyvet?
A. Nőszemély - Egy hörcsög túlélőnaplója
Jakab Tamás - Andris a biozombik ellen
David M. Pearl - Sárga Bajusz legendája


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.