Az antialkimista szerelme
.
Megosztás másokkal:

Az antialkimista szerelme

Cikkszám: E069
Kiszerelés: db
999 Ft
A termék adatai:

HAMAROSAN!

Anne Grant – Az antialkimista szerelme
Formátum: epub, mobi
Műfaj: romantikus
Fedélterv: Gabriel Wolf
Kiadás éve: 2020
Hossz: ... szó / 500 oldalas regény

Termékismertető

Mirjam „antialkimistának” nevezi magát. Azért, mert nem az örök élet titkát keresi, hanem a biztos halálét.
A nő Jack Morningstarral látszólag boldog párkapcsolatban él, ám valójában komoly problémáik vannak. Jack egy gyermekkori balesetben végleg elvesztette látását, valamint narkolepsziában szenved, ami miatt szinte bárhol, bármikor elveszti az eszméletét. Szerelmük egét az is sötét fellegekkel árnyékolja be, hogy Mirjam kettős életet él, nem hűséges.
A nő sok mindenbe belekeveredik. Időnként meggondolatlanságból, olykor pedig mások vannak rá rossz hatással... de leginkább azért, mert nem veszi elég komolyan mindazt, amit Jack szeretete jelenthetne számára.
Tetteinek súlya olyannyira nyomasztja a fiatal nőt, hogy elkezd játszani az öngyilkosság gondolatával. Ez a veszélyes fantáziálás egy idő után rögeszmévé válik.
Vajon mi lesz a vége Mirjam kicsapongó, éjszakai életben zajló ámokfutásának? Egy szörnyű tragédia, amiből nincs visszaút, vagy egy olyan reményt keltő változás, ami által még minden rendbe jöhet kettejük között?

Egy drámai romantikus történet bűnbeesésről, bűnbánatról... és arról, hogy van-e értelme harcolni önmagunkkal a szerelemért és az életben maradásért.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.