Barion Pixel
Gabriel Wolf: Az erdő mélyén
.
Megosztás másokkal:

Gabriel Wolf: Az erdő mélyén

Cikkszám: ATK047
Kiszerelés: db
FORMÁTUMOK:

Puhakötéses nyomtatott könyv
Hossz: 230 oldal

Keménykötéses nyomtatott könyv
Hossz: 230 oldal

Kemény-, vászonkötéses könyv, védőborítóval
Hossz: 230 oldal
A termék adatai:
Műfaj: horror
Fedélterv: Gabriel Wolf
Eredeti kiadás éve antológiában: 2019
Bővített újrakiadás éve: 2021

Termékismertető

Ez a könyv Gabriel Wolf „Mit üzen a sír?” című nagy sikerű regényének előzménytörténete*:

Rob Flow író és szerkesztő „Az erdő mélyén” címmel novellapályázatot hirdet, könyvkiadójával horrorantológiát szervez. A szerkesztést a Greenfieldben található, erdő melletti nyaralójukban végzi. Feleségével, Julie-val váratlanul összevesznek, ezért a nő hazautazik Bostonba, és egyedül hagyja férjét. Flow-t ez egy idő után bántani kezdi, és levelet küld a nőnek, amelyben megkéri, hogy jöjjön vissza a nyaralóba, és csatlakozzon hozzá. Az antológia szerkesztése közben végig a nejét várja.
A kiadó pályázatára sok különös beadvány érkezik – vannak köztük jobbak és rosszabbak egyaránt –, az egyik viszont olyannyira hatással van a szerkesztőre, hogy onnantól fogva az egész élete megváltozik.
Hogy ne változna? Ugyanis a beküldött kézirat címe:
„Rob Flow halála”

„Az erdő mélyén” című regény olyan, mint egy pokoli körhinta: a maga módján jópofa, és eleinte csak ártalmatlan szórakozásnak tűnik, aztán az ember olvasás közben rájön, hogy „Innen bizony nincs leszállás!”.
A történet előrehaladtával megkérdőjeleződik, hogy a mi a valóság, és mi nem; mi a különbség jó és rossz között: vajon van-e egyáltalán? Továbbá az is, hogy milyen fokozatai lehetnek az emberi őrületnek, és mekkora ereje lehet a bennünk élő gonosznak, ami idősebb, ősibb, mint maga a világ, amelyben élünk.

*A mű habár előzménye egy létező regénynek, mégis önmagában is érthető, élvezhető történet.