Barion Pixel
Mit üzen a sír? III/2. rész
.
Megosztás másokkal:

Mit üzen a sír? III/2. rész

Cikkszám: E029
Kiszerelés: db
Értékelések átlaga:5/5 (6 db)
499 Ft
Betöltés...

E-könyv formátum:
 db
A termék adatai: E-könyv
Formátum: epub, mobi
Írta: Gabriel Wolf
Cím: A fekete fák gyermekei
Műfaj: horror
Fedélterv: Gabriel Wolf
Kiadás éve: 2018
Hossz: 40.974 szó / 283 oldalas regény

Termékismertető

Mi a tudathasadás első tünete? Hogyan fogsz rájönni, ha esetleg nálad is ez van kialakulóban? Sehogy sem jössz rá! Ugyanis ez maga az első tünet!

Mi a második tünet? Az, hogy kórházban fekszel, ráadásul zárt osztályon, és fogalmad sincs, hogy hogyan kerültél oda.

A „járvány” állítólag 2017-ben kezdődött. Egy író víkendházának kertjében megfeketedett egy fa. Ő csak fabetegségre gyanakodott. Kivágta és feldarabolta. Az egyik rönk viszont meglepő módon beszélni kezdett hozzá. Később bábut faragott belőle, az pedig az ölében ülve segített neki munkájában, azaz a regényírásban. Egyre többet segített. Végül az író már semmit sem dolgozott, utolsó regényét teljes egészében a bábu írta helyette. Habár a koromfekete, izzó repedésekkel borított csöppség készséges és fáradhatatlan segítőtársnak bizonyult, sajnos időközben titokban embereket kezdett gyilkolni. Eltűnt az író felesége és több szomszédja is. Végül magának az írónak is nyoma veszett.
Amikor kiadták ezt a – mint utólag kiderült – bábu által írt regényt, fura, baljós események sorozata rázta meg a világot. Tömegével kezdtek megfeketedni a fák az emberek kertjeiben. Azokéban, akik a regényt elolvasták. Mivel az író népszerű volt, így emberek ezrei olvasták el… és kezdtek faragni… faragni és gyilkolni. Állítólag a sötétség mondta nekik, hogy ölniük kell.
2018-ra kitört egy járvány a Földön, amit nem vírus terjeszt, hanem az írott szó. Nem lázat okoz, hanem súlyos paranoid skizofréniát. Aki az írást elolvassa, az is egy lesz közülük… közülük, akik faragásba kezdenek. Rönkből faragott gyermekük először csak olvasni segít nekik, később már írni is. Így terjed a járvány. Mindenki ugyanazt írja… A fekete fák gyermekeinek történetét, azt, hogy:
Mit üzen a sír, ha sír az éj?

Termék értékelés és véleményezés

2018. 07. 01. 11:40
istenkirály volt! Nagyon tetszett! :-))
2018. 06. 28. 05:50
Valóban rendkívüli ez a sorozat! Letehetetlen!
2018. 06. 23. 12:00
Ütős lett ez a sorozat. Talán Wolf egyik legnagyobb horror sorozata eddig!
2018. 06. 23. 07:48
Szuper volt! ♥
És ha jóllátom, már meg is jelent a folytatás! :O)
2018. 06. 20. 07:25
Az első rész is jó. De az inkább csak kedvcsináló ehhez. Ez a regény viszont állati jó! El nem tudom képzelni, hogy mi lesz innentől a folytatás! :-)
2018. 06. 19. 06:25
Ez a könyv számomra a nyolcvanas évek legjobb Stephen King regényeit idézi! Őrült jó és kissé őrült. Ezért annyira különleges! :) Imádtam!
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.