Barion Pixel
Új
Lángoló sorok: III/3. rész
.
Megosztás másokkal:

Lángoló sorok: III/3. rész

Cikkszám: E091
Kiszerelés: db
399 Ft
Betöltés...

E-könyv formátum:
 db
A termék adatai:
E-könyv
Formátum: epub, mobi
Írta: Gabriel Wolf
Cím: Lisbeth ereje
Műfaj: paranormális thriller sci-fi elemekkel
Fedélterv: Gabriel Wolf
Kiadás éve: 2020
Hossz: 26.254 szó / 189 oldalas kisregény

Termékismertető

Lisbeth ereje („Lángoló sorok” paranormális thriller sorozat III/3. rész)

Habár Lena Livingstone, a menekülőben lévő, sorozatgyilkos írónő különös képességekkel rendelkezik – felgyújt tárgyakat a gondolat erejével, egész teste tűzálló, valamint emberfeletti fizikai ereje van –, ezeken kívül azonban többre nem képes.
Nyilván már ez is elég lenne ahhoz, hogy az átlagos halandók – akár a rendőrség vagy a hadsereg – ne bírjanak vele, azonban létezik valaki, aki még az övénél is jóval nagyobb erő birtokában van:
Lisbeth Long bármit képes valóra váltani, amit csak papírra vet. Úgy tűnik, ennek a megmagyarázhatatlan jelenségnek egyáltalán nincsenek határai: olyannyira, hogy még maga Long is megrémül tettei következményeitől. Mi lesz, ha kicsúszik kezéből az irányítás, és helyrehozhatatlan kárt okoz akár a városban, ahol él, akár az egész kontinensben, a Föld bolygóban, vagy abban az idősíkban, ahol léteznek?
Kinek kellene tehát megállítania kit? Lisbeth-nek a gyújtogató sorozatgyilkost, aki habár önbíráskodó módon, de tulajdonképpen csak bűnözőket, gyilkosokat von ki a forgalomból? Vagy inkább Lenának Lisbeth-t, aki akár az egész világot elpusztíthatja, mert nem képes uralni azt a földöntúli hatalmat, aminek birtokában van?
Ki állítson meg egy isteni erővel rendelkező embert, ha egy sorozatgyilkoson kívül senki sem képes rá?
Ha pedig kettejük – esetleg kataklizmát okozó – harca lezárul, hogyan és melyikük győzi le azt a sötét entitást, aki egykor átokként rájuk rótta ezeket a nem halandóknak való, túl nagy felelősséggel járó képességeket?

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.