Barion Pixel
Új
Ian Pole: Megszegett esküvések
.
Megosztás másokkal:

Ian Pole: Megszegett esküvések

Cikkszám: PK046
Kiszerelés: db
Súly: 0.33 kg
3 499 Ft
 db
A termék adatai: BESZERZÉS ALATT
Megrendelés esetén június 21-én tudjuk postázni.

Nyomtatott könyv
Formátum: puhakötéses
Műfaj: urban fantasy, horror
Fedélterv: Gabriel Wolf
Kiadás éve: 2021
Hossz: 250 oldal

Termékismertető

Megszegett esküvések („Oldások és kötések” trilógia második kötet)

Radou aestus, a mágus száz év elteltével újra összehívja a tanácsot, hogy nemtetszését fejezze ki Noctatur nagyúr vezetésével kapcsolatban. Szerinte uruk, Amon-Baal azért nem tér vissza, mert az aestusok tehetetlenné váltak, és lassan, erejüket vesztve, elhalványodnak a világból. A mágus tudomása szerint valahol a kolumbiai őserdőben létezik egy titkos hely, ahol kaput lehet nyitni a kárpiton túlra. Onnan visszaáramolhatna minden erő, ami valaha elveszett az Amon-Baal csókjával illetett beavatottak életéből. Visszanyernék képességeiket, melyekkel ismét legyőzhetetlen teremtményekké válnának a jelenleg halandó emberek uralta világban, akik elől nekik bujkálniuk kell sötét praktikáik miatt.
A nagyúr erről a tervről hallani sem akar, mert szerinte odaátról olyan erők is átáramolhatnak, amelyek az egész világukat elpusztítanák.
Mivel Radou hajthatatlan, így a tanács két részre szakad. Az árulók mindenképp ki akarják nyitni a kaput, ezért, hogy Noctatur ne akadályozhassa meg őket ebben, tőrbecsalják a nagyurat, merényletet próbálva elkövetni ellene.
Több fronton óriási harcok veszik kezdetüket: A dél-amerikai őserdőben exovázat viselő, természetfeletti erőkkel bíró szuperkatonák támadnak a helybéli, világháborúból ott ragadt, élőholt náci seregre, akik valami „Nagy Forrasztó” nevű pogány istent imádnak, mert az képes bárkit visszahozni a halálból. Az áruló mágus összefog a félig ember, félig gép nácikkal, hogy segítségükkel megnyissa az átjárót.
A halottnak hitt Bertrand tribunus félholt állapotban, merülőben lévő exovázat viselve, majdnem puszta kézzel kényszerül szembeszállni egy többméteres kőgólemmel, hogy felrobbantsa a kolosszus által őrzött kaput. Vajon mennyi esélye van a sikerre?
És Noctatur képes lesz-e túlélni Radou összehangolt támadását, miután az óriási erőkkel sarokba szorítja őt?
Meg tudja-e védeni urát Paul Bejouran, a Pribék? És ha igen, nem bukkan-e olyan eltemetett titkokra, amik megingatják a hűségét iránta?
Ez mind kiderül ebből a kötetből.

Egy rengeteg leszámolást, fondorlatos árulást és bosszút magába foglaló folytatás, ami messze felülmúlja az első részt nemcsak izgalmakban, de drámában úgyszintén.
Az „Oldások és kötések” világa valójában csak ebben a kötetben kezd kibontakozni, de olyan robbanásszerűen, hogy az sok olvasónak fog kellemes meglepetést okozni!

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.