Mit üzen a sír?
.
Megosztás másokkal:

Mit üzen a sír?

Cikkszám: PK005
Kiszerelés: db
Súly: 0.33 kg
Értékelések átlaga:5/5 (5 db)
3 499 Ft   2 999 Ft
Betöltés...

 db
A termék adatai:

RAKTÁRON

Gabriel Wolf – Mit üzen a sír?
Műfaj: horror
Fedélterv: Gabriel Wolf
Formátum: puhakötéses nyomtatott könyv
Kiadás éve: 2018
Hossz: 400 oldal

Termékismertető

Egy író víkendházának kertjében megfeketedik egy fa. Ő csak fabetegségre gyanakszik. Kivágja és feldarabolja. Az egyik rönk viszont meglepő módon beszélni kezd hozzá. Később bábut farag belőle, az pedig az ölében ülve segít neki munkájában, azaz a regényírásban. Egyre többet segít...
Amikor a gyanús körülmények között eltűnt író utolsó könyvét kiadják – melyet, mint utólag kiderült, teljes egészében a bábu írt helyette –, fura, baljós események sorozata rázza meg a világot. Tömegével kezdenek megfeketedni a fák az emberek kertjeiben. Azokéban, akik a regényt elolvasták. Mivel az író népszerű volt, így emberek ezrei olvassák el... és kezdenek faragni... faragni és gyilkolni. Állítólag a sötétség mondja nekik, hogy ölniük kell.
Egy évvel később, 2018-ban kitör egy járvány a Földön, amit nem vírus terjeszt, hanem az írott szó. Nem lázat okoz, hanem súlyos paranoid skizofréniát. Aki az írást elolvassa, az is egy lesz közülük... közülük, akik faragásba kezdenek. Rönkből faragott gyermekük először csak olvasni segít nekik, később már írni is. Így terjed a járvány. Mindenki ugyanazt írja... A fekete fák gyermekeinek történetét, azt, hogy:
Mit üzen a sír, ha sír az éj?
Egyvalaki van csak, akin nem fog a skizofrénia-vírus: egy tehetségtelen, névtelen író, egy skizoid személyiség, aki mivel részben amúgy is skizofrén, így már nem tudja újra „elkapni a fertőzést”.
Az író rájön, hogy nemcsak immunis a járványra, de betegségéből kifolyólag van is a kezében valami, amit felhasználhatna a terjedő sötétség ellen...
Vajon elég lesz-e néhány – csupán egy skizoid téveszméiben létező – lény segítsége ahhoz, hogy megállítsák az élet és halál küszöbén már átlépett sötétséget?
Felvehetik-e a harcot egy őrült kitalált lényei a valódi emberek által faragott rönkgyermekekkel?
Kezdetét veszi egy olyan láncreakció a történelem alakulásában, ami még a kereszténységre is döntő hatással lesz.
Ezáltal ez a könyv egyben előzménytörténete is Gabriel Wolf egy másik regényének: A „Hit” trilógiájának.

Ez a regény már előrendelésből BESTSELLER lett a GooglePlay-en horrorkategóriában!
Erről bővebb információ itt:
https://gabrielwolfblog.wordpress.com/dijak-es-elismeresek/

Termék értékelés és véleményezés

2018. 08. 25. 11:11
Állati jó volt! Nemcsak az eleje korbácsolta fel a kíváncsiságomat és érdeklődésemet, de végig fenn is tartotta. Gabriel Wolf egy új világot teremtett ezzel a regénnyel (vagy inkább regény rendszerrel?). Engem teljesen elvarázsolt. Néha a szörnyűsége, néha a szépsége. Ijesztő, de a maga módján gyönyörű.
2018. 07. 16. 18:54
Azt kell mondjam, hogy Gabriel Wolf az új nemzedék nagy reménysége a hazai írók közül! Ez a könyve is szuper. Igazából mindegyik tetszett eddig. Látszik, hogy rengeteg munka fekszik ezekben az alkotásaiban. Nagyon alapos, precíz művész.
2018. 07. 16. 18:54
Azt kell mondjam, hogy Gabriel Wolf az új nemzedék nagy reménysége a hazai írók közül! Ez a könyve is szuper. Igazából mindegyik tetszett eddig. Látszik, hogy rengeteg munka fekszik ezekben az alkotásaiban. Nagyon alapos, precíz művész.
2018. 07. 02. 06:38
E-könyvben már megvan. Remélem, a nyomtatott verzió is olyan színvonalas, mint maga a sorozat. A képek alapján már most imádom! REmélem, hamar megérkezik a példányom! :O)))
2018. 06. 30. 12:38
NA! Ma olvastam ki! Ez valami brutál volt! Imádom Wolf írásait. Ez ez az eddigi legjobb szerintem!
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.