A napisten háborúja
.
Megosztás másokkal:

A napisten háborúja

Cikkszám: PK009
Kiszerelés: db
Súly: 0.33 kg
3 499 Ft   2 999 Ft
Betöltés...

 db
A termék adatai:

RAKTÁRON

Gabriel Wolf – A napisten háborúja
Műfaj: fantasy, sci-fi
A borítón látható festmény Szendrei Tibor munkája
Formátum: puhakötéses nyomtatott könyv
Kiadás éve: 2018
Hossz: 402 oldal

Termékismertető

A gordikánok nem ismerték a sötétet. Nem ismerték a rosszat, a gonoszságot és a szomorúságot. Világukban a szeretet irányított mindent. Gotas, a teremtőjük annyira hatalmas volt, hogy gonosz ikertestvérét, Satogot elűzte az általa teremtett bolygóról. Megtiltotta neki még azt is, hogy a bolygó közelébe merészkedjen, így az ott élők nem is hallottak róla soha...

...civilizációkkal később a gordikánok félig élő, félig gép (holttestekből összerakott) robot-madarakat használnak hulladékuk és halottaik elszállítására, úgynevezett „keselyűket”. A keselyűk kiviszik a hulladékot az űrbe, és napjukba dobják elégni.
A gonosz Satog több ezer éven át ólálkodik a bolygó közelében, várva a megfelelő alkalomra ahhoz, hogy romlásba taszíthassa Gotas szeretett világát...

Egyszer, amikor évezredek után végre alkalom kínálkozik, Satog elfog egy keselyűt, és éltető, sötét szikrát gyújt szemében, megfertőzi a gonosz tudással. Ez az egy apró kezdet elég ahhoz, hogy minden rosszra kezdjen fordulni.
A félig élő, félig holt robotkeselyűk öntudatukra ébrednek, és tönkreteszik saját világukat. Ez sem elég nekik, el akarják pusztítani a Napistent is, mert őket már a sötétség hajtja, és nincs szükségük fényre.
A Napisten nem tud elbánni a hihetetlen méreteket öltött gonosz keselyű-sereggel és technológiájukkal. Emberi alakot öltve menekülőre fogja hát, a keselyűk pedig nyomába erednek!

Bolygókon, korokon és tereken át, időben oda és vissza ugrálva kezdetét veszi a monumentális harc, a soha véget nem érő üldözés.
Kezdetét veszi „A napisten háborúja”!

_____________
KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ a kiadványhoz:
A könyv szövege ugyanaz, mint a később megjelent illusztrált változaté.
E kiadvány és az illusztrált változat között a következő különbségek vannak:
- Más a külső borító.
- Ebben az eredeti verzióban nincsenek belső illusztrációk. Az illusztrált változatban 16 magyar és külföldi grafikus 23 darab belső illusztrációja látható.

Két okból elérhető még ez az eredeti verzió is:
1: Gyűjtők számára
2: Azok számára, akiknek ez az eredeti, Szendrei Tibor által készített (festett) borító jobban tetszett.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.