Barion Pixel
Új
Pótjegy: III/2. rész
.
Megosztás másokkal:

Pótjegy: III/2. rész

Cikkszám: E077
Kiszerelés: db
Értékelések átlaga:5/5 (1 db)
299 Ft
A termék adatai:
HAMAROSAN!


E-könyv
Formátum: epub, mobi
Írta: Gabriel Wolf
Cím: Niog visszatér
Műfaj: sci-fi
Fedélterv: Gabriel Wolf
Kiadás éve: 2020
Hossz: ... szó / ... oldalas kisregény

Termékismertető

Niog visszatér („Pótjegy” sci-fi sorozat 3/2.)

Egy megfoghatatlan valami lakik az időtlen semmiben. Névtelenül ólálkodik a Föld történelmi korai és idősíkjai között. Az emberiség nincs tudatában a felsőbb, pusztító erő létezésének, mert az időutazást nem ismervén, még nem volt alkalmuk találkozni vele.
Egy közel ötvenezer éves halhatatlan azonban véletlenül rálel: Amikor félresikerült időutazásai során túl sokáig bámul a sötétségbe, az egy idő után visszanéz rá, és megszólítja őt. A férfi ettől gyógyíthatatlanul megtébolyodik, habár abban a tévhitben él, hogy önállóan ki tud lábalni az őrületéből. A sötétség tanácsokkal látja el őt, és elmondja neki, hogyan irthatja ki minden térben és idősíkban az emberiséget.
Vajon mire képes egy halhatatlan, aki ötvenezer év élettapasztalatával rendelkezik, ám a bölcsességét csak pusztításra akarja használni?
És vajon mire képes egy ilyen ember mestere, aki lehet, hogy csak utánzata egy valódi embernek, de a halhatatlan mégis minden tudását neki köszönheti? Hogyan áll majd bosszút a cserben hagyott mester, akit áruló tanítványa szándékosan meghalni hagyott ott a jövőben, egy kilátástalan élethelyzetben?
Továbbá mit várhatunk magától a sötétségtől, ami mindkettejük és az egész emberiség pusztulását áhítja?

Egy drámai science fiction történet horror és fantasy elemekkel.

Termék értékelés és véleményezés

2020. 08. 02. 09:23
Olvastam az első részét, a Pótjegyet, és már nagyon várom, hogy megjelenjen a folytatás! Biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan lenyűgöző lesz, mint az első ♥
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.