Odalent
.
Megosztás másokkal:

Odalent

Cikkszám: PK001
Kiszerelés: db
Súly: 0.33 kg
Értékelések átlaga:5/5 (4 db)
3 199 Ft   2 699 Ft
Betöltés...

 db
A termék adatai:

RAKTÁRON

Gabriel Wolf – Odalent
Műfaj: sci-fi/young adult
Fedélterv: Gabriel Wolf
Formátum: puhakötéses nyomtatott könyv
Kiadás éve: 2018
Hossz: 300 oldal

Termékismertető

Thomas egy titkos föld alatti bázison él az anyjával, aki kutatóként dolgozik ott. Tom nem tudja, hogy pontosan miből is áll anyja munkája, mert az „titkos”. A Scarabeus bázison minden titkos, és a kamaszfiú utálja az egész helyet. Alig várja, hogy végre elhúzhassanak innen. Egy hete vannak itt, de már most unja a rengeteg hülye szabályt és figyelmeztetést. Az ember levegőt sem vehet anélkül, hogy egy katonának emiatt meg ne remegne az ujja a ravaszon.
Tom egyetlen barátja a bázison Katherine, aki szintén nem igazán találja a helyét. Ő édesapjával van itt, aki a főnöke a létesítménynek. Tom és Kat sokat lógnak együtt, szüleik szerint túl sokat is. A fiatalok nem egyszer bajba kerülnek, amikor „véletlenül” tiltott területre tévednek.
Sem a dolgozók, sem velük élő családtagjaik nem hagyhatják el a föld alatti bázist, amíg a munka tart. A bezártság miatt sok ember klausztrofóbiás tüneteket mutatott, ezért a kormány minden helyiségbe ablakot szereltetett. „Odakintre”, azaz az ablak mögötti falra a külvilágról készült videofelvételeket vetítenek, ezáltal az emberek nem érzékelik annyira, hogy a föld alatt élnek. A felsőbb szintek „ablakaiból” New York látható, mintha egy felhőkarcolóból néznénk. Az alsóbb szinteken ugyanazt vetítik, csak utcaszinten. Az ebédlőben tartózkodóknak pedig egy hawaii tengerpart hangulatos felvételét játsszák végtelenítve.
Tom sokat ül és unatkozik ebben a helyiségben, ha Katnek más dolga van. Olyankor sokat nézi a „falat”, azaz a tengerpartot. Egyik nap észrevesz valami furát a felvételen, ami nem odavaló.
Tom rájön, hogy valami nagyon nem stimmel ezzel a bázissal. Sőt, rengeteg dolog nem stimmel vele.

Termék értékelés és véleményezés

2019. 07. 31. 14:28
Nagyon tetszett, nagyon megszerettem a szereplőket és végig izgultam rajta, hogy mi lesz velük.
2018. 10. 21. 20:39
Imádtam!
2018. 08. 29. 10:05
Nagyon tetszett! Izgalmas volt és meglepően fordulatos. Egészen az utolsó pillanatig értek meglepetések. Először ebookban olvastam, de most meg is rendeltem nyomtatottban, mert ez bizony a kedvenceim között lesz a polcon!
2018. 08. 28. 09:53
Szuper ez a sorozat! ANNYIRA sajnálom, hogy már vége van. Úgy olvastam volna mégtovább. :'((
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.