Barion Pixel
Új
Kalmár Lajos Gábor: Rose és a Holtak könyve (Rose III/3.)
Reklámfotó
.
Megosztás másokkal:

Kalmár Lajos Gábor: Rose és a Holtak könyve (Rose III/3.)

Cikkszám: ATK043
Kiszerelés: db
FORMÁTUMOK:

E-könyv: epub, mobi
Hossz: 80.402 szó / 547 oldalas regény
Elérhetőség: RAKTÁRON

Puhakötéses nyomtatott könyv
Hossz: 250 oldal
Elérhetőség: HAMAROSAN

Keménykötéses nyomtatott könyv
Hossz: 250 oldal
Elérhetőség: HAMAROSAN

Kemény-, vászonkötéses könyv, védőborítóval
Hossz: 250 oldal
Elérhetőség: HAMAROSAN

999 Ft
Betöltés...

Válassza ki a könyv formátumát!:
 db
A termék adatai:
Műfaj: fantasy, ifjúsági
Fedélterv: Vörös Eszter Anna
Kiadás éve: 2022

Termékismertető

A „Rose” kötetek harmadik, befejező részében Miss Palmer nagyobb kihívásokkal találja szembe magát, mint valaha:
Szörnyű felismerése támad a másik birodalomból származó Fertelmesekkel kapcsolatban, ami hatalmas veszélyt jelenthet saját világára, a Földre nézve is. Ezt pedig kötelességének érzi a varázsvilágban az erdei tanácsnak is tudomására hozni... már ha sikerül egyáltalán elérnie, hogy meghallgassák a véleményét egy hozzá hasonló, halandó, emberi lénynek.
Később Miss Palmer – annak ellenére, miszerint Sharp seriff kifejezetten megtiltotta neki, hogy a közelébe menjen – rátalál egy bizonyos titokzatos, elhagyott házra, amely feltehetően sötét titkokat rejt. A lány a tiltással nem törődve behatol a látszólag lakatlan épületbe. A nappaliból nyíló szobában pedig megdöbbentő fotóra lel: A kép egy olyan nőt ábrázol, aki Rose szakasztott mása – vagy még az is lehet, hogy ő maga(!). Ám a fotón nem kamaszlány látható, hanem egy középkorú hölgy. Kérdés, hogy mindez miként lehetséges? Ha valóban ő van a fényképen, akkor az milyen módon és elsősorban mikor készülhetett róla már jóval idősebb korában?
Végül aztán egy Fertelmes borzalmas katasztrófát okoz, aminek folytán Rose-nak több barátja is életveszélybe kerül, és a lány az egyetlen személy, aki képes lehet megmenteni őket. Azonban ehhez áldozatot kell hoznia: felhasználnia az egyszeri alkalomra szóló, rendkívül értékes lehetőségét, amelynek idő előtti elpazarlása visszafordíthatatlan következményekkel járhat ránézve.

A Rose-sorozat utolsó kötete kétségkívül különleges alkotás. Sötétebb, borongósabb hangulatú, mint az első két rész, ám emiatt jóval izgalmasabb, lebilincselőbb is: méltó lezárása a trilógiának.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.