Barion Pixel
Richard Zane: T, mint Testvériség
.
Megosztás másokkal:

Richard Zane: T, mint Testvériség

Cikkszám: PK040
Kiszerelés: db
Súly: 0.33 kg
3 499 Ft   2 999 Ft
 db
A termék adatai: RAKTÁRON

Nyomtatott könyv
Formátum: puhakötéses
Műfaj: történelmi akcióthriller
Fedélterv: Gabriel Wolf
Kiadás éve: 2021
Hossz: 250 oldalas regény

Termékismertető

Howard King, a fajgyűlöletéről hírhedt amerikai acélmágnás régóta gyötrődik azon, hogy ki lehetett előző életében. Ennek megállapításához kapcsolatba lép két szélhámossal, akik valójában nem képesek hipnózis útján visszavinni őt előző életébe, kizárólag pénzének egy részétől szeretnék megfosztani. Ez legalábbis a terv. A mutatvány ugyanis – a szélhámosok megdöbbenésére – sikerül, és Howard King abban a tudatban jön el a szeánszról, hogy a világtörténelem egyik legveszedelmesebb embere született újra benne.
A mágnás ezzel bekerül egy nagy sakkjátszmába, amelyet az úgynevezett „ébredők” folytatnak emberek millióival. Ébredőknek azokat nevezik, akik újjászületve képesek előző életeikre, lélekvándorlásaikra visszaemlékezni. A múlthoz képest azonban nagy a változás: Silány emberek, tömeggyilkosok élednek újjá, méghozzá egészen új technikával.
Meggyorsultak a reinkarnációs folyamatok. A valóban nemes eszmék hordozói új, átlagos életükben már nem rendelkeznek vagyonnal és hatalommal. Helyükbe olyan szörnyetegek lépnek, akik még a felcseperedésüket sem tudják kivárni:
Egy Izraelben felakasztott náci tömeggyilkos szelleme sokáig kísért a helyszínen, és sikerül is megragadnia ebben a világban; ismét él az igazi Kékszakáll; megérkezett Drakula alvezére, s a Testvériség „jó” oldalának vezetői azt sem zárják ki, hogy gazdája is ismét a világon van.

A lelkek élő embereket szállnak meg. Az eredmény sok esetben elmeháborodottság, súlyos tudathasadás, többszemélyűség. A játszma egyre véresebb lesz. De vajon mit akarnak? Mire készülnek?

Egy valós – és fiktív – történelmi eseményekre épülő, izgalmakban és fordulatokban gazdag akcióthriller.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.