Barion Pixel
A halhatatlanság hullámhosszán: III/2. rész<br>
.
Megosztás másokkal:

A halhatatlanság hullámhosszán: III/2. rész

Cikkszám: E002
Kiszerelés: db
399 Ft
Betöltés...

E-könyv formátum:
 db
A termék adatai: E-könyv
Formátum: epub, mobi
Írta: Gabriel Wolf és David Adamovsky
Cím: Túl a valóságon
Műfaj: sci-fi
A borítón látható festmény Szücs Judit munkája
Kiadás éve: 2018
Hossz: 24.294 szó / 174 oldalas kisregény

Termékismertető

Érezted már, hogy figyelnek? Tartottál-e attól, hogy semmit sem csinálsz jól, és ezt mások mindig észreveszik? Hitted-e már emiatt, hogy paranoiás vagy?
De mi van akkor, ha valójában te vagy az egyetlennormális ember a világon, és ezértfigyelnek? Mert kilógsz a sorból. Milyen sorból? Hát a manipuláltak sorából.
Az amerikai kormány már régóta rádióhullámokkal befolyásolja a lakosság tudatalattiját. Az emberek közel egy évszázada agymosásnak vannak kitéve, és emiatt teljesen másnak látják a világot: szebbnek, gazdagabbnak, ahol van értelme élni, dolgozni, és akár még hinni is.
Kár, hogy a Bibliát is csak az amerikai állam találta ki a hatvanas években. A több ezer éves ezzel kapcsolatos történelem is csak az agymosás része. Az emberek pedig már nem látják a fától az erdőt, na meg a születésükkor arcüregükbe csavarozott kivetítőtől sem, ami folyamatosan fals képet vetít eléjük.
Mindössze csak egy maroknyi ember van a Földön, akik részben veleszületett, részben tanult képességük miatt ellenállnak az agymosásnak:
„Rezisztenseknek” hívják őket. Tony és Julie mindketten azok. Szerencsejátékból élnek. Nem azért, mert szerencsések, hanem mert a balszerencse is csak egy kormány által kitalált fogalom, hiszen a valóságban bárki bármikor nyerhet. Tonyék tudják ezt, és ki is használják. Mások számára úgy tűnik, hogy manipulálják a valóságot, pedig valójában csak nem törődnek a hazugsággal, amiben a többiek élnek. Azáltal, hogy nem kötik őket az államilag kitalált balszerencse korlátai, állandóan nyernek.
Van is szükségük a pénzre, mivel képességük miatt a kormány hajtóvadászatot indít ellenük. Azért akarják őket elhallgattatni...
...mert nemcsak, hogy látják a valódi világot, de mindenki másnak is meg akarják mutatni!
Ha sikerülne nekik, azzal lelepleznék a történelem legnagyobb összeesküvését.
Hacsak a titokzatos Hydra előbb meg nem állítja őket ... odalent, az alvilág kapujában.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.