Barion Pixel
Új faj (IV. kötet)
.
Megosztás másokkal:

Új faj (IV. kötet)

Cikkszám: ATK012
Kiszerelés: db
FORMÁTUMOK:

E-könyv: epub, mobi
Hossz: 75.573 ezer szó / 549 oldalas antológia
Elérhetőség: RAKTÁRON

Puhakötéses nyomtatott könyv
Hossz: 250 oldal
Elérhetőség: RAKTÁRON

Keménykötéses nyomtatott könyv
Hossz: 250 oldal
Elérhetőség: RENDELHETŐ (Sikeres megrendeléstől számítva 3-4 héten belül tudjuk postázni.)

Kemény-, vászonkötéses könyv védőborítóval
Hossz: 250 oldal
Elérhetőség: RENDELHETŐ (Sikeres megrendeléstől számítva 3-4 héten belül tudjuk postázni.)
999 Ft
Betöltés...

Válassza ki a könyv formátumát!:
 db
A termék adatai:
Műfaj: horrorantológia
Fedélterv: Gabriel Wolf
Kiadás éve: 2021
GooglePlay SZÉPIRODALMI 🏆BESTSELLER🏆 kiadvány!

Termékismertető

Ez a kiadvány az Arte Tenebrarum Könyvkiadó 2021 márciusában indított novellapályázatának eredménye, az „Új faj” című horrorantológia negyedik, utolsó kötete.

Louis Holed ebben a kötetben szereplő művének ismertetője:

A Csehországban élő, világhírű horroríró, Christof Crow önkéntes száműzetésben él egy Prága melletti erdőben. Fényűző, bástyákkal rendelkező villája még a középkorban épült, amelynek pontos helye olyannyira nem ismert, hogy még a térképeken sem szerepel.
Crow elzárkózva él a külvilágtól, olvasóinak sem árul el részleteket magáról, sőt még képet sem láttak a férfiról soha. Úgy tűnik, az író egyáltalán nem akarja, hogy megismerjék, vagy tudomást szerezzenek arról, hogy hol és miként él.
Egy napon azonban különös események sora veszi kezdetét: A szerző legújabb könyvének megjelenésekor az első, előrendelt példányokba bizonyos rajongóinak meghívókat rejt „író-olvasó” találkozó címmel. Az okot, amiért éppen velük szeretne találkozni, egyelőre homály fedi. Azt is, hogy Crow ismerheti-e valahonnan ezeket az embereket, és hogy mit vár vagy remél tőlük egyáltalán... Egy dolog azonban minden meghívottban közös:
Valamennyiüknek sötét folt van a múltjában. Azt, hogy Christof tisztában van-e a titkukkal, nem tudni. Lehet, hogy csak társaságra vágyik, mert belefáradt a magányba...
A meghívottak között van például egy Luna nevű lány, akit gyerekkora óta furcsa rohamok gyötörnek. Hogy pontosan milyen természetűek, arról fogalma sincs, mert születése óta gyógyszert szed rá, amiről szintén nem tudja, hogy micsoda, mert az orvosa azt (is) eltitkolja előle.
Az író-olvasó találkozóra invitáló kártyán egy konkrét prágai cím látható, amit azonban a meghívottak semmilyen térképen nem találnak meg. Így abban reménykednek, hogy majd a városba érve, a helybeliek az utca és a házszám alapján úgyis könnyen útbaigazítják őket.
De vajon miféle hely az valójában? Így, hogy még térképen sem szerepel, létezik egyáltalán? Ha igen, miért tartják titokban a hollétét az erdő mélyén? Mit akarhat Crow a meghívott rajongóitól? Valóban csak ismerkedne és beszélgetne velük?
Vagy inkább egészen mást tervez...? Esetleg valami kimondottan aljas dolgot?
Vajon Christofra is igaz a mondás, miszerint „Csupán azért, mert valaki horrorregényeket ír, még nem feltétlenül gonosz vagy őrült.”?

Egy misztikumokban, váratlan fordulatokban és véres jelenetekben bővelkedő történet, amit mi nyugodt szívvel ajánlunk minden Kedves Horrorrajongónak... ám azt nem garantáljuk, hogy ők is „nyugodt szívvel” – álmatlan éjszakák nélkül – fogják tudni végigolvasni!

________________________________
Tartalom:
01. Louis Holed: Egy a tizenhétből
02. Sándor Eszter: Vérvörös orchidea
03. Kertész Gergő: Élővilág
04. Peter Shepherd: Kymera
05. Black Feather: A köztünk élők
06. Vigh Róbert: Árnyak közt
07. Rozsomák László: Crescit eundo

__________________________
Ez a kiadvány a GooglePlay-en SZÉPIRODALMI BESTSELLER LETT!
(Az alábbi videóban megtekinthető.)


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.