Barion Pixel

Általános szerződési feltételek

Ennek a weboldalnak többé már nincs ÁSZF-je a következő okokból:
Az ÁSZF a távollevők közötti szerződésre vonatkozik, amely azokban az esetekben szükséges és indokolt, ha egy weboldalon:
- regisztrálni lehet
- hozzászólási lehetőség van
- termékeket lehet megvásárolni
 
Ez a weboldal azonban habár korábban egy könyvkiadó webáruháza volt, de a webáruház végleg bezárt, nem árul többé termékeket, és nem folytat kereskedelmi tevékenységet.
A regisztráció lehetőségét végleg megszüntettük, és minden korábban beregisztrált tagunk adatait véglegesen, visszavonhatatlanul töröltük. Erről bővebben az Adatvédelem oldalunkon olvashatnak.
Az ÁSZF szokta tartalmazni a weboldal üzemeltetőjének és tárhelyszolgáltatójának adatait, habár ennek a két információnak hivatalosan minden weboldalon az impresszum oldalon kellene szerepelnie. Ezért nálunk az üzemeltető és a tárhelyszolgáltató adatai az erre hivatott, megfelelő oldalon, azaz az Impresszum oldalon találhatók meg.
Mivel nem lehet hozzánk regisztrálni, ezért nincs is olyan hely az oldalon, ahol a látogató kipipálhatná azt, hogy elfogadja az ÁSZF-ünket.
Mivel ez egy volt, bezárt könyvkiadó archívum jellegű, tájékoztató weboldala, ezért kizárólag SZERZŐI JOGOKKAL kapcsolatos szabályok vonatkoznak az oldal látogatóira. Erről is az Adatvédelem oldalunkon olvashatnak bővebben. A szerzői jogokról nem mi hoztunk szabályokat (fogalmaztunk meg saját feltételeket), hanem a szerzői jogokat a magyar hatályos jogszabályok védik. A szerzői jogok megsértése Magyarországon bűncselekménynek számít, tehát kérjük, hogy az oldalunk képi, szöveges vagy bármely egyéb tartalmát csak az Adatvédelem oldalunkon kiírt feltételek szerint használják!